Om oss

Hjem » Om oss<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Om oss

Vårt verksted ble første gang innregistrert i manntallet som det het den gang i september 1954, det fikk navnet Aarnes Motorverksted siden eieren den gang het Oddvar Aarnes.

Motorverksted til salgs

Sarpsborg Motorverksted til salgs med alt inventar, kundeportefølje, goodwill osv. for kr. 2 000 000,- eller bud! Her kan du hoppe rett inn i stolen på ett gammelt og velrenommert motorverksted, og bare fortsette å utvikle det i din ånd..

Spesialverksted for motorer

Firmaet ble etter mange år overtatt av hans sønn Arve Aarnes. Deretter i 1979 overtok Vidar Komperød som igjen solgte til nåværende eier Tore Kvam i 1987.

Dette var vel egentlig kjedelig lesestoff, men sånn er «ståa», så nå vet dere det.
Ellers så består staben av 2 mann + verksmester og “alt-mulig-dama” som stort sett befinner seg på kontoret hvis hun ikke blir kastet ut for og kjøre ærend.

Vi har valgt og kalle oss for «spesialverksted for motorer» siden det kun er motorer vi arbeider med. Vi streber hele tiden etter og bli enda bedre og få enda flere fornøyde kunder og vi har ennå ikke blitt for gamle til og lære noe nytt, noe vi gjør hver eneste dag.

Har du planer om å sende jobb til oss med posten?

Vi har problemer med å få hentet store tunge ting på Posten, så vi ber om at du sender pakken din slik at vi får den på døren.

Send Bedriftspakke da får vi den levert hos oss. Har du ingen avtale med posten så kjenner du kansje et firma som kan sende pakken for deg.

Motorreparasjon

Vi er spesialisert på kun reparasjoner og vedlikehold av Motorer. Vi tilbyr overhaling av motor, topplokksarbeid, planing av veivaksler etc. og selger bl.a. strømaggregater, rustbeskyttelse, båtlakk, LED-pærer etc.

Vi har bygget tusenvis av vanlige standardmotorer – Bil, båt, traktorer og lastebiler.

Topplokksarbeid

Se våre priser på ulik topploksarbeid

Veivaksler og lagerarbeid

Se våre priser på veivaksler og lagerarbeid

Balansering

Se våre priser på balansering

Sylinderarbeid

Se våre priser på ulik sylinderarbeid

Planing og toppdekking

Se våre priser på planing og toppdekking

Diverse motorarbeid

Se priser på diverse motorarbeid